GÄSTBOK GALLERI BILJETTER SKVALLER TILL STARTSIDAN CREW ENSEMBLE
 

Arkiverat skvaller Tredje gången gillt 2009t

 

Stort tack för att ni har hjälpt till att GÖRA SKILLNAD!
Efter vår sista föreställning den 21 februari har insamlingen till Nourish the Children inbringat totalt 50 292 kronor till matportioner åt svältande barn via Nourish the children. Det motsvarar 13 100 portioner mat. Tack alla ni som har bidragit till det fanatstiska resultatet.
Läs mer om vart pengarna går här >>

Läs Lena Westbergs reserapport från Malawi >>

Richard Linderholm, vår skönsjungande teckenspråkstolk, kommer att medverka i showen "Knätofs 3.0 -alla tiders hits" på Klockargården i Tällberg som har premiär den 20 mars. Grattis och lycka till säger vi! Läs artikel i Dala Demokraten>>

Strykande åtgång på biljetter till årets revy! Några dagar innan premiären har vi sålt över 5 000 biljetter. Hur länge törs du vänta? ...

Tjuvkika på färska bilder från våra repetitioner. 20090104
Klicka här för att komma till galleriet>>

Det börjar dra ihop sig. Alla jobbar med sitt. Det bankar och låter i snickerboa. Katy har sytt så att paljetterna har sprutat. Scenografin börjar ta form. Det övas stegas och sjungs. En blandning musik, sång, skratt och sporadiska svordomar hörs i lokalen.
Det ryktas om att gubbar och tanter håller på vakna till liv, Flo-Olle har smörjt upp cykeln, killarna har köpt nya nylonstrumpor och tjejjerna är minst sagt sugna. Med andra ord vi är på gång! Full fart framåt -mot premiären!!

Tiden går fort när man har roligt. Biljetterna är släppta, en fågel viskade att över 3 000 st redan har gått åt efter två dagar. Kul!
Ensebeln knåpar och övar för fullt. De första stapplande dansstegen är tagna sen länge. Progammet börjar ta form, fortfarande putsas det på en del texter. Kathy skapar och syr kläder för fulla muggar. Till helgen snäpper vi upp tempot minst ett pinnhål då vi åter har tillgång till vår kära orkestern och Hasse Ström som alla har varit upptagna med den nyss avslutade Järnarevyn. Nu är det full fart framåt som gäller. - Mot premiären den 16 januari!

Snickrandet pågår för fullt...
Repetitionsschemat och föreställningarna är fastlagda. 2009 års Björborevy går under namnet "Tredje gången gillt" Efter ett uppstartsmöte på Svenssons Loge i har maskineriet rullat igång på alla fronter. Manus, musik och texter, dekor, kläder, blijetter, administration och en fikalogistisk nöt att knäcka. Alla drar sitt strå till stacken.

Vi hälsar Hasse Ström välkommen åter i gänget efter ett års paus.

Hans Persson har tyvärr beslutat sig för att ta en Time Out från revyandet. Vi komer att sakna honom och undrar inte minst vem som nu blir självutnämnd hovleverantör av interna skämt?
Det finns säkert en eller två ivriga kandiater...

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -






Har ni hört?...

Läs om; Göran J, stjärnan i..
www.dalademokraten.se
Läs om; Göran J, stjärnan i..
www.dalademokraten.se
Läs om; Tredje gången...
www.dalarnastidningar.se
Läs om; Hallå Anna...
www.dalademokraten.se
Läs om; Ridån på glänt...
www.dalarnastidningar.se
Läs om; Allt är sig likt...
www.dalademokraten.se
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

INSAMLINGEN TILL FÖRMÅN
FÖR SVÄLTANDE BARN
inbringade totalt:
50 292:-

Tack för att ni har hjälpt oss att göra skillnad!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ARKIV GALLERI BILJETTER SKVALLER FÖRESTÄLLNINGAR CREW ENSEMBLE

I   START   I   ENSEMBLE   I   CREW   I   BILJETTER   I   SKVALLER   I   GALLERI   I     GÄSTBOK   I   LOGIN   I