GÄSTBOK GALLERI BILJETTER SKVALLER TILL STARTSIDAN CREW ENSEMBLE

Här kommer det att skvallras om både smått och stort. Den som är nyfiken får hålla sig med ...

Björborevyn tar Time Out!

Efter några "tunga" avhopp i ensemblen har vi beslutat att ta Time Out. Trist, men vi hoppas att vi kommer tillbaka snart igen!

Björborevyn ställerin, Dalarnas tidningar>>

Björborevyn ställer in, Dala Demokraten>>

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -

 

SVTs Regionala nyheter, entrén från genrepet torsdag 7 jan, SVT play >>

Nu är det dax för slutspurten av årets revy
I Ikväll äntrar vi scenen för sista gången med Lokalproducerat. Vi har som alltid haft en fantastisk revyresa. En kväll som ikväll är vi laddade med lite extra energi men också en liten portion vemod. Snart infinner sig "den stora tomheten". Direkt efter föreställning börjar den storra nedmonteringen. Galgar töms, rekvisita bärs undan, strålkastarna släcks och monteras ner, lokalen återställs. En och annan tår fälls förmodligen, det bruka vara så men, ganska snart börjar nog idéer och uppslag att gro både här och där, om dom inte redan har börjat.

Tack alla

* ni som har besökt oss och med ert skratt och era applåder smittat av er på oss på scen.
* för alla glada tillrop och positiva omdömen.
* än en gång alla i supportbriganden som brer smörgåsar, kokar kaffe, lagar mat och diskar, hjälper till med parkering och service till bussresande.

Ni är alla fantastiska!


... och sen blev det både löpsedlar och skriverier i tidnigarna om Richards magsjuka också....
Läs mer om detta i artikeln Dramatik för Björborevyn (Dalarnas tidningar) och Magsjuka orsakade dramatik för Björbo. (Dalademokratenr) Länkar i listan till höger.

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -

En helg fylld av hjältar, överraskningar,skratt och tårar...
Ända sedan innan premiären har vi vetat om att Magnus skulle lämna ensembeln innan spelperiodens slut för att showa på Kreta. Redan då frågade vi Christer Gärds, som har tjänstledigt från årets revy, om han kunde tänka sig att hoppa in som ersättare för Magnus den sista helgen. Du kan läsa mer om detta i artikeln Från Björbo till Kreta. Länk i listan till höger.
Det har inte funnits någon större oro att inte Christer skulle fixa detta galant. Han har läst in sig och funnits med i kulisserna under revyresans gång. Och det var väl tur det, för till lördagens föreställning fick Richard kasta in handduken på grund av magsjuka. Räddningen även denna gång blev Christer som klarade uppdraget med bravur. Vilken hjälte!

Så har vi också sagt hej då till vår "ordinarie vikarie" Magnus, även han en hjälte, som med dunder och brak har tagit för sig på scenen i Björbo och visat vilken stjärna han är både på och utan för scenen.
Vi önskar alla Mangus ett stort Lycka till med uppdraget på Kreta?

"Nu vi önskar och nu vi ber, ses vi nästa år igen??"

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -

Så fick de då äntligen lite välförtjänt uppmärksamhet i media; våra ovärderliga doldisar som i ur och skur ställer upp och lagar mat, bakar och servar på alla sätt. utan dem vore vi ingenting! Läs artikeln Jobb för nöje(t)s skull. Länk i listan till höger.


- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -

Celebra gäster i publiken då Britt-Lis och Lennart Björklund från Gustafs lördagen den 23 januari firade 50-års jubiléum som Björborevybesökare.
Det måste vara rekord i trogen publik. Med sig till Björbo hade de både barn och barnbarn något som vi hoppas kommer att innebära trogna besökare från Gustafs i minst ett halvt sekel till.

Britt-Lis och Lennart Björklund omfamnade av vår egen "sega gubbe" Göran Johansson som i år firar 50-år som revyaktör.


- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -

Nu har nedräkningen till premiären startat. Färska repbilder i galleriet!


Torsdag kör vi generalrepetition. Det ryktas om att Flo-Olle och några till även kommer att synas i SVTs Regionala nyheter kl 19.20 då.

På fredag är dagen D, eller snarare P, som i PREMIÄR!

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -



Nu börjar det dra ihop sig på riktigt! Aktiviteterna i och omkring" Lokaln" blir allt intensivare. Första advent tillbringade vi ackorderandes, agerandes och tagandes några små ackord. Några ack-ord hördes dock inte, bara glada miner och inte minst så pågick en filminspelning.
För den som eventuellt har sett några suspekta personer härja i trakterna av Björbo ishall och byns livsmedelsaffär Tempo, så kan vi lugna alla undrande med att Björbo IF inte tänker anmäla något mixed-lag till seriespel. Inte heller raden av dårar som sprang ut ut affären med halva sorimentet var på riktigt. Det var bara en liten filminspelning. Alla varor är återlämade i oskadat skick och ingen, varken djur eller andra varelser, kom till skada under inspelningen.
...fortsättning följer...

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -

Stora delar av det glada gänget samlades onsdagen den 26 augusti för att kläcka idéer. Vi drog till Wålstedts pub i Hagen. Åt gudomligt god mat och rykande färskt bröd i mysig miljö. For hemåt mätta, belåtna med en mängd nya uppslag och skrattkramp i magtrakten...

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -



Anna Dalfors, Krister Gärds och Pontus Norman har tryckt på pausknappen. Därför har vi kallat in en viakarie till kommande säsong. Han heter Magnus Helm, en glad 23 åring som älskar scenlivet. Han har tidigare setts medverka i olika musikalersom Oliver, Teaterbåten och Grease.Han syns även i Knätofsshowerna på Hotell Klockargården som den sjungade servitören, tillsammas med Ingmar Ihlis. "Det ska bli jätte kul att få jobba med dessa fartfyllda revyveteraner. Hoppas att jag kommer att ge många glädje". säger Magnus.
Varmt välkommen in i gänget säger vi!

 

- - - - - - - - - - - - - - -o-o-o- - - - - - - - - - - - - - -



Har ni hört?...

Läs om:
Dramatiskt för Björborevyn
www.dt.se
Magsjuka orsakade dramatik i Björbo
www.dalademokraten.se
Från Björbo till Kreta
www.dt.se
Jobb för nöje(t)s skull
www.dt.se
Toppbetyg för Björborevyn
www.dalademokraten.se
Så bra är största revyn...
www.dt.se
Nu vill vi ha applåder
www.dt.se
Revyn lockar fler yngre
www.dt.se
Satsar på Lokalproducerat
www.dalademokraten.se


- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Arkiverat skvaller
ARKIV GALLERI BILJETTER SKVALLER FÖRESTÄLLNINGAR CREW ENSEMBLE

I   START   I   ENSEMBLE   I   CREW   I   BILJETTER   I   SKVALLER   I   GALLERI   I     GÄSTBOK   I   LOGIN   I